Denní menu

 

10.03.2025

POLÉVKY A PŘEDKRMY

1.
KULAJDA 69,- (1, 3, 7)
2.
HOVĚZÍ VÝVAR 59,- (9)

HLAVNÍ JÍDLA

1. 200G
ZELENINOVÝ KUSKUS S KUŘECÍMI PRSÍČKY 180,- (1, 7)
2. 150G
PEČENÝ FILET Z HEJKA S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, ZÁMECKÉ BRAMBORY PEČENÉ S ROZMARÝNEM 180,- (4, 7)
3. 150G
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY NEBO VAŘENÉ BRAMBORY 180,- (1, 3, 7)
4. 150G
ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KÝTY, DOMÁCÍ BRAMBOROVÝ SALÁT 180,- (1, 3, 7, 9, 10)
5. 250G
ŠIROKÉ NUDLE SE ZVĚŘINOVÝM RAGÚ S HOUBAMI 180,- (1, 3, 7, 9)
6. 600G
PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 340,- (1, 3, 7, 10)

DEZERTY

1.
MAKOVÝ DORT S ČOKOLÁDOU, ROZINKAMI A VLAŠSKÝMI OŘECHY 119,- (1, 3, 7, 8)
2.
DORT "PAVLOVA" S LESNÍM OVOCEM 119,- (3, 7)
3.
MEDOVNÍK 119,- (1, 3, 7)

Odebírat denní menu e-mailem

Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.

Zbraslavský hostinec