Denní menu

 

02.04.2025

POLÉVKY A PŘEDKRMY

1.
GORGONZOLOVÁ POLÉVKA S CUKETOU 65,- (7)
2.
HOVĚZÍ VÝVAR 59,- (1, 9)

HLAVNÍ JÍDLA

1. 200G
FLANK STEAK V CIABATTE S PIKANTNÍ REMULÁDOU 180,- (1, 3, 7, 10)
2. 150G
TRESKA TMAVÁ, BÍLÉ FAZOLE S KURKUMOU A ŠALOTKOU 190,- (4, 7)
3. 150G
FILET SE PSTRUHA S BYLINKOVOU OMÁČKOU, KUSKUS 190,- (4, 7)
4. 150G
HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, CITRON 180,- (1, 3, 7)
5. 150G
PEČENÉ KACHNÍ PRSÍČKO S OMÁČKOU Z PORTSKÉHO VÍNA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 190,- (1, 3, 7)
6. 250G
ŠUNKOFLEKY, KYSELÁ OKURKA 180,- (1, 3, 7)
7. 600G
PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 340,- (1, 3, 7, 10)

DEZERTY

1.
KARAMELOVÝ VĚTRNÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM 109,- (1, 3, 7)
2.
DORT "PAVLOVA" S LESNÍM OVOCEM 119,- (1, 3, 7 )

Odebírat denní menu e-mailem

Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.

Zbraslavský hostinec