Denní menu Po Út St Čt Pá 02.04.2025 POLÉVKY A PŘEDKRMY 1. GORGONZOLOVÁ POLÉVKA S CUKETOU 65,- (7) 2. HOVĚZÍ VÝVAR 59,- (1, 9) HLAVNÍ JÍDLA 1. 200G FLANK STEAK V CIABATTE S PIKANTNÍ REMULÁDOU 180,- (1, 3, 7, 10) 2. 150G TRESKA TMAVÁ, BÍLÉ FAZOLE S KURKUMOU A ŠALOTKOU 190,- (4, 7) 3. 150G FILET SE PSTRUHA S BYLINKOVOU OMÁČKOU, KUSKUS 190,- (4, 7) 4. 150G HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, CITRON 180,- (1, 3, 7) 5. 150G PEČENÉ KACHNÍ PRSÍČKO S OMÁČKOU Z PORTSKÉHO VÍNA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 190,- (1, 3, 7) 6. 250G ŠUNKOFLEKY, KYSELÁ OKURKA 180,- (1, 3, 7) 7. 600G PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 340,- (1, 3, 7, 10) DEZERTY 1. KARAMELOVÝ VĚTRNÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM 109,- (1, 3, 7) 2. DORT "PAVLOVA" S LESNÍM OVOCEM 119,- (1, 3, 7 ) Odebírat denní menu e-mailem Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.