Denní menu

 

04.02.2025

POLÉVKY A PŘEDKRMY

1.
PÓRKOVÁ POLÉVKA S VEJCEM A KRUPIČKOU 59,- (1, 3, 7)
2.
HOVĚZÍ VÝVAR 59,- (9)
3.
KULAJDA 59,- (1, 3, 7)

HLAVNÍ JÍDLA

1. 150G
CELEROVÉ ŘÍZEČKY, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARKA 180,- (1, 3, 7, 9, 10)
2. 150G
LOSOSOVÝ BURGER S KOPROVÝM DRESINKEM, MÁSLOVÝ HRÁŠEK 180,- (4, 7)
3. 120G
TUŇÁKOVÝ TARTAR, CIABATTA, AVOKÁDOVÁ SALSA 190,- (1, 4, 3, 7, 10)
4. 150G
PEČENÁ TELECÍ JÁTRA S OMÁČKOU Z MEDU A BALASAMICU, BRAMBOROVÁ KAŠE 180,- (1, 3, 7, 10)
5. 250G
"CACIO E PEPE" PEPŘOVÉ ŠPAGETY 180,- (1, 3, 7)
6. 600G
PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 340,- (1, 3, 7, 10)

DEZERTY

1.
MEDOVNÍK 119,- (1, 3, 7)
2.
MAKOVÝ DORT S ČOKOLÁDOU 119,- (1, 3, 7, 8)

Odebírat denní menu e-mailem

Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.

Zbraslavský hostinec