Denní menu

 

03.02.2025

POLÉVKY A PŘEDKRMY

1.
KULAJDA 59,- (1, 3, 7)
2.
HOVĚZÍ VÝVAR 59,- (9)

HLAVNÍ JÍDLA

1. 200G
LOKŠE S TRHANÝM KACHNÍM MASEM, ZELÍM Z ČERVENÉ ŘEPY A CIBULOVOU "MARMELÁDOU" 180,- (1, 3, 7)
2. 120G
TUŇÁKOVÝ TARTAR, CIABATTA, AVOKÁDOVÁ SALSA 190,- (1, 4, 3, 7, 10)
3. 150G
PEČENÝ FILET Z LOSOSA, DÝŇĚ HOKAIDO PEČENÁ S MEDEM, BALSAMICEM A ŠALVĚJÍ 180,- (4, 7)
4. 350G
PEČENÁ VEPŘ. ŽEBRA V MEDOVÉ MARINÁDĚ, PIKATNÍ RAJČATOVÁ SALSA, PEČENÉ ZÁMECKÉ BRAMBORY 190,- (1, 3, 7, 10)
5. 250G
"RISI E BISI" RISOTTO S HRÁŠKEM, ANGLICKOU SLANINOU A TYMIÁNEM 180,- (7)
6. 600G
PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 340,- (1, 3, 7, 10)

DEZERTY

1.
MEDOVNÍK 119,- (1, 3, 7)
2.
MAKOVÝ DORT S ČOKOLÁDOU 119,- (1, 3, 7, 8)
3.
KARAMELOVÝ VĚTRNÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM 109,- (1, 3, 7)

Odebírat denní menu e-mailem

Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.

Zbraslavský hostinec