Denní menu

 

19.12.2024

POLÉVKY A PŘEDKRMY

1.
HRACHOVÁ POLÉVKA S ANGLICKOU SLANINOU A CHLEBOVÝMI KRUTÓNY 59,- (1, 3, 7)
2.
HOVĚZÍ VÝVAR 59,- (9)

HLAVNÍ JÍDLA

1. 250G
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S UZENÝM LOSOSEM, KOPROVOU OMÁČKOU A CITRONEM 180,- (1, 3, 4, 7)
2. 150G
LOKŠE S TRHANÝM KACHNÍM MASEM A ZELÍM 190,- (1, 3, 7)
3. 150G
FILET Z TILÁPIE, KROUPOVÉ „RIZOTO“ S HOUBAMI 180,- (1, 4, 7)
4. 150G
KATŮV ŠLEH S BRAMBORÁČKY 180,- (1, 3, 7)
5. 250G
RISOTTO S DÝNÍ HOKAIDO, KOZÍM SÝREM A ŠALVĚJÍ 180,- (7)
6. 600G
PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 340,- (1, 3, 7, 10)

DEZERTY

1.
KARAMELOVÝ VĚTRNÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM 109,- (1, 3, 7)
2.
DORT "PAVLOVA" S LESNÍM OVOCEM 119,-
3.
DORT "MEDOVNÍK" 119,- (1, 3, 7)

Odebírat denní menu e-mailem

Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.

Zbraslavský hostinec