Denní menu

 

18.11.2024

POLÉVKY A PŘEDKRMY

1.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 59,- (1, 7)
2.
HOVĚZÍ VÝVAR 59,- (9)

HLAVNÍ JÍDLA

1. 700G
1/4 PEČENÁ HUSA, VARIACE KNEDLÍKŮ, ČERVENÉ ZELÍ 285,- (1, 3, 7)
2. 150G
PALAČINKY S BRYNDZOU A ŠKVARKY 180,- (1, 3, 7)
3. 150G
CIABATTA S KUŘECÍMI PRSÍČKY, GRILOVANOU CUKETOU A ITALSKÝM DRESINKEM 180,- (1, 3, 7)
4. 150G
FILET ZE PSTRUHA S FENYKLOVOU OMÁČKOU, PEČENÉ ZÁMECKÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM 180,- (1, 3, 7, 10)
5. 150G
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S PEPŘOVOU OMÁČKOU A HRANOLKY 199,- (7)
6. 250G
BRAMBORÁK S UZENOU VEPŘOVOU KÝTOU A ZELÍM 180,- (1, 3, 7)
7. 150G
TUŇÁK NA GRILU, OMÁČKA ZE SUŠENÝCH RAJČT A ČERNÝCH OLIV, BULGUR 180,- (1, 4, 7)
8. 600G
PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 340,- (1, 3, 10)

DEZERTY

1.
KARAMELOVÝ VĚTRNÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM 109,-
2.
MAKOVÝ DORT S ČOKOLÁDOU, ROZINKAMI A VLAŠSKÝMI OŘECHY 109,- (1, 3, 7, 8)

Odebírat denní menu e-mailem

Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.

Zbraslavský hostinec